NEST

NEST från OneProd är en unik mjukvara för maskinövervakning, maskindiagnos och avancerad problemlösning av fel i alla typer av maskiner. NEST hanterar information från handhållna vibrationsmätinstrument som FALCON, från onlineövervakningssystem som MVX och trådlösa övervakningssytem som EAGLE. Ingen annan mjukvara hanterar mätdata från olika källor så sömlöst, naturligt och enkelt som NEST. Varför använda flera mjukvaror för maskinövervakning när det räcker med en?

Det patenterade Accurex systemet från OneProd för automatisk konfigurering och maskindiagnos är integrerat i NEST. Att specificera mätpukter, datainsamling, larmnivåer och automatisk diagnos för en pump tar mindre än 2 minuter!

Framtidens mjukvarusystem för maskinövervakning och maskindiagnos är redan här, allt annat känns gammalt!

 

 OneProd Logo web

  

 

 

Product Gallery

Allmänt!

Allmänt

NEST från OneProd är en unik mjukvara för maskinövervakning, maskindiagnos och avancerad problemlösning av fel i alla typer av maskiner. NEST hanterar information från olika vibrationsmätsystem som:

  • FALCON - handhållet vibrationsronderingsinstrument
  • MVX - onlineövervakning
  • EAGLE - trådlös onlineövervakning


Ingen annan mjukvara hanterar mätdata från olika källor så sömlöst, naturligt och enkelt som NEST. Använd MVX enheter på kritiska maskiner, det trådlösa EAGLE för att slippa långa kablar och dyra installationer, eller i Ex-zoner och rondera övriga maskiner med FALCON, all vibrationsmätdata sparas, analyseras och hanteras i NEST. NEST är som den här sortens mjukvaror borde vara!

Det patenterade Accurex systemet från OneProd för automatisk konfigurering och maskindiagnos är integrerat i NEST. Att specificera mätpukter, datainsamling, larmnivåer och automatisk diagnos för en pump tar mindre än 2 minuter!

NEST 3screen Paper web

NEST erbjuder en unik översikt av en eller flera anläggningar med centraliserad data från olika system oavsett om data samlats in med en bärbar utrustning eller online övervakning, oavsett var någonstans i världen maskinerna finns!

Modulärt

OneProd NEST är en modulär mjukvarusvit som ger enkel tillgång till kvalificerad information för många olika roller i en organisation som t.ex. underhållstekniker, mekaniker, elektriker, underhållschef, kvalitetsansvarig, platschef, IT-ansvarig med flera. Alla kan arbeta utifrån samma data och enkelt skapa relevant informatin och tydliga rapporter utifrån olika perspektiv. NEST finns i flera varianter och kan enkelt uppgraderas och byggas ut med fler klienter

NEST från OneProd är marknadens mest produktiva maskinövervakningsverktyg!

Mät allt!

OneProd NEST hanterar inte bara vibrationsmätdata utan alla typer av mätdata som behövs för att övervaka maskinhälsa, t.ex:

  • Vibration
  • Processdata
  • Elanalys (ström och spänning)
  • Oljeanalys
  • Air gap
  • med mera...


Övervakning

Med överskådliga, enkla och lättnavigerade vyer kan alla i organisationen snabbt kontrollera hela anläggningens status eller konditionen hos en enskild maskin. Automatiska larm för maskinernas tillstånd skickas automatiskt via mail eller sms till rätt personal och helt automatiska rapporter med maskindiagnos i klartext skapas vid behov. När andra mjukvaror visar komplicerade vibrationsspektrum, tidsignaler och orbitbilder som DU förväntas analysera talar NEST klarspråk:

"Kraftig obalans på motorns frisida och mindre mekaniskt glapp hos fläkten, planera service så snart som möjligt"

Vad fungerar bäst i Er organisation?

Avancerad analys

Visar maskinövervakningen att något inte står rätt till, vill Du analysera själv? Då finns Vibgraph där för Dig, en kraftfull analysmodul med alla verktyg Du kan drömma om, FFT-analys, Envelope-analys, Shock-Finder, circular view, cepstrum-analys, lagerdatabas, orbitanalys, vattenfalls diagram, oscilloscope, defect-factor för lageranalys, massor av olika markörfunktioner, med mera med mera, allt Du behöver. För alla maskinproblem, för alla maskintyper!

 

Dokument

Dokument

Bilder

Bilder

NEST SUPERVISION site view web

NEST SUPERVISION BR web

NEST SUPERVISION Report web

Nyheter

Nyheter

SEMA-TEC AB marknadsför varumärket MEAX. ACOEM AB är ett globalt företag med tre decennier av erfar ...
Ny produktkatalog från MEGGITT Wilcoxon Ny ”short form” test och mät produktkatalog från MEGGITT Wi ...
iT300 - ny serie med avancerade transmittrar från MEGGITT iT300 är en transmitter med funktioner so ...
Användarträff 13-14 oktober 2016 ACOEM och SEMA-TEC bjuder in till användarträff 13-14 oktober 2016 ...
Välkommen att träffa oss på Underhåll 2016 i monter B08:50 SEMA-TEC ställer ut på 2016 års upplaga ...
Välkommen att träffa oss på Underhåll 2016 i monter B08:50 SEMA-TEC ställer ut på 2016 års upplaga ...
NIDays - Graphical System Design Conference 2015 Välkommen att träffa oss på NIDays! Tor, 19 Novemb ...
SEMA-TEC AB blir distributör av MEGGITT Vibro-Meter för Sverige. Vibro-Meter är en global aktör som ...
Nya-EMI resistent vibrationssensorer från Meggitt Meggitt:s HV högspänningsisolerade sensorer är av ...
SEMA-TEC AB blir distributör av Viatran för Sverige. I över 50 år har Viatran Corporation arbetat m ...

Vi kan hjälpa dig, kontakta oss!


Captcha-bild Ladda om bild